De 10 Ambachten
Recreation / Food

Danslessen in de regio Flevoland

Danslessen Flevoland

Heb jij na een tijdje drukte ook last gekregen van stijve spieren? Daar kan ik over meepraten! Carrière maken is leuk, maar laatste keer dat ik uitging stond ik echt met open mond te kijken. Afrobeats, hiphop en mix, de dj draaide flex en er werd gedanst door iedereen. Iedereen behalve yours truly. Dus gelijk maar actie en m’n dancemoves zwaar updaten met een paar danslessen in Flevoland.

Starten met Danslessen in Flevoland

Danslessen in Flevoland nemen leek mij ’n goede start. En tegelijk ben je er dan ook weer eens even uit nietwaar? Het is gemakkelijk online zoeken naar danslessen in Flevoland. De site van www.dddancestudio.nl ziet er goed uit. Een paar pagina’s checken. Een jaarlijkse theaterproductie en show? Meedansend als leerling? Hmmm, niet echt maar je weet het natuurlijk nooit. Ik ga eerst maar eens voor de gratis proefles.

Gratis proefles(zelfs voor babies)

Welke dansstijl, is een vraag op het mailformulier van Danslessen Flevoland. Het lijkt alsof dansen vooral voor de kleintjes is, vanaf 2 tot 4 jaar zelfs pamperdance. Zou dat filmpje van die dansende babies dan toch echt zijn? Als oudere jongere kies ik dan maar voor een proefles Modern Jazz. Als het goed is doe ik dus ook mee met de eerstvolgende danslessen  in één van de locaties in Lelystad. Oja, voor wie ook belangstelling heeft: het mailadres van Danslessen Flevoland is info@dddancestudio.nl en je kunt ze bellen via(0320)224847/(06)52054631.