De 10 Ambachten
Recreation / Food

Handgemaakte premium chocolade relatiegeschenken

Australian biedt chocolade relatiegeschenken aan in absolute perfectie, verkregen door een ambachtelijke bereidingswijze en de compromisloze keuze voor een hoog cacaopercentage. Of u nu uw relatie nu wilt verrassen met een chocolade relatiegeschenk of uw personeel wilt laten weten dat u aan ze denkt, bij Australian hebben ze voor elk moment een passend product.

De chocolade relatiegeschenken zijn beschikbaar in veel verschillende varianten in verschillende prijsklassen. Van premium bonbons met romige of krokante ganaches, tot massieve plakken met verschillende toppings.

Personaliseren chocolade relatiegeschenken

Om uw chocolade relatiegeschenk nog persoonlijker te maken, zijn er verscheidene mogelijkheden om het Australian geschenk te personaliseren. Een van de mogelijkheden van personalisatie is het full-color bedrukken van de wikkel van de verpakking. Deze kan

geheel naar eigen inzicht ontworpen worden, met uw (bedrijfs)logo en/of persoonlijke tekst. Daarnaast kunnen zij ook een begeleidende brief, een kaart of flyer toevoegen aan de bestelling en ervoor zorgen dat u het juiste bericht overbrengt met uw chocolade relatiegeschenk.

Speerpunten voor smaakvolle chocolade relatiegeschenken

De chocolade producten van Australian zijn gemaakt van eerlijke cacaobonen welke op een maatschappelijk verantwoorde manier (mens/milieu) het productieproces hebben doorlopen. De biologische oorsprong van Australian komt terug in een groeiend assortiment Organic producten. Zo koppelt de Premium Organic Collection de hoge kwaliteitsstandaard van Australian aan de strenge eisen die gelden voor biologische producten.

Een onvoorwaardelijk speerpunt waar Australian voor staat is de bereiding met natuurlijke ingrediënten. Deze worden vanuit de hele wereld ingekocht, waarbij alleen het allerbeste goed genoeg is. Hierdoor wordt het gebruik van kunstmatige toevoegingen overbodig.

De kwaliteit van Australian chocolade wordt mede bepaald door het hoge aandeel cacao ten opzichte van de overige ingrediënten zoals suiker en melk. In hun chocoladeproducten proef je alleen de allerbeste chocoladesoorten. Deze bevatten een cacaopercentage dat oploopt tot meer dan 70%.

Voor de bereiding van de producten maken ze bij Australian gebruik van ingrediënten in hun puurste vorm. Daarbij worden alle grondstoffen die hun chocoladeatelier gebruikt dezelfde week nog verwerkt in de producten.

Naast puur natuurlijke ingrediënten staat Australian voor een ambachtelijke bereidingswijze. Alle producten worden handgemaakt.

Australian kiest voor smaak, ook voor uw chocolade relatiegeschenken!