De 10 Ambachten
Recreation / Food

Elst Eastern Plaza

 

In Elst uit eten? Ga naar Eastern Plaza! Daar kunt u volop genieten van Oosterse lekkernijen. Er zijn tal van verschillende wokmogelijkheden en bereidswijzen in ons wokrestaurant, opdat de liefhebber helemaal aan zijn of haar trekken komt. Ook voor de kinderen hebben we speciale menu’s met verrukkelijke ijzen en desserts.

Start bijvoorbeeld met onze aperitiefjes om de spijsvertering op gang te brengen. Een frisse salade en versgebakken stokbroodjes met kruidenboter gaan er altijd in. Om in stijl te blijven kan men ook kiezen voor onze traditionele soepen. Zo zijn er de Sun La soepen, kippensoepen, haaievinnensoepen en de dagelijkse tomatensoep. Begin goed met onze koude en warme voorgerechten. Verder zijn er nog heerlijke hapjes en andere versnaperingen te eten bij Eastern Plaza in Elst.

Heerlijke hapjes

Er is een uitgebreid assortiment aan voorgerechten te vinden in Eastern Plaza te Elst. Hier kan men genieten van traditionele hapjes zoals gestoomde Siu Mai, maar ook Dim Sum. Dit is een gevulde traktatie waarin vlees zoals als varkensvlees, kip of garnaal in zit verstopt. De vegetariër kan ook helemaal losgaan met de met groenten gevulde variant van Dim Sum. De smaak blijft overigens geheel geconserveerd door de bereidsdingswijze met stoom. Proef de heerlijke smaken van deze mini-voorgerechten in Elst bij Eastern Plaza. U kunt de rijke keuken van Azië nog op andere manieren proeven. De noodle soepen mogen natuurlijk niet ontbreken. Deze eiergerechten hebben een rijke smaak door de verse ingrediënten die erin verwerkt zijn. Een andere mogelijkheid om het buffet mee af te trappen is door sushi te nemen. Deze herkenbare maaltijd met vis en rijst is bij vele een waar genot. Kom ook eens eten bij Eastern Plaza Elst.

Ook voor kinderen

De kinderen zijn bij Eastern Plaza in Elst niet vergeten. Er is een aparte hoek met alles voor kinderen: Kidsplaza. Een waar Chinees dorp met huisjes waar uw kroost koekjes kan bakken, films kan kijken en ijsjes kan eten. In de kookstudio kunnen ze terecht om zelf aan de slag te gaan met deegwaren. Onder begeleiding kunnen ze hun koekjes afbakken en hebben ze voor de volgende dag nog een lekker hapje. Kom daarom naar Elst, naar Eastern Plaza.