De 10 Ambachten
Recreation / Food

Leuke activiteiten Den Haag

Wil je met je vrienden een avondje uit op een bijzondere manier? Bij Den Haag Activity Company kan je op vele manieren een groepsactiviteit of bedrijfsuitje doen. Ga de strijd aan met je vrienden in Expeditie Robinson. Of breek je brein over de puzzels die je tegenkomt in meerdere van onze psychologische en spannende uitjes. Ben je eerder een uitgaanstype dan zijn er talloze plekken waar je een lekker drankje kunt drinken of waar je een hapje kunt eten.

Den Haag Activity Company heeft nog veel meer activiteiten en groepsactiviteiten waar je uit kan kiezen. Een dagje de Haagse binnenstad leren kennen op een sloep of op een partyboot, het ligt helemaal aan jou wat je wilt beleven. Kijk voor alle mogelijkheden op onze website en zie zelf wat uitjes Den Haag Activity Company voor jou kan regelen.

Groepsactiviteiten in Den Haag

Met een groep een uitje doen versterkt de band en je leert elkaar beter kennen. Ideaal dus voor teambuilding of voor een leuke vrijgezellenavond. Schrijf je in bij Den Haag Activity Company voor een echte Expeditie Robinson en ga de strijd aan met je vrienden of collega’s. Of houd je meer van een winterse uitdaging dan is Expeditie Poolcirkel iets voor jou.

Hiernaast verzorgt Den Haag Activity Company ook vele quizes. Test je kennis in de kroeg met de Pubquiz en verras je vrienden over hoeveel je nog weet na een hoeveelheid bier. Of ga de seksestrijd aan in “Jongens tegen de Meisjes” en beleef een hilarische en epische strijd om te bewijzen welk geslacht het meeste weet.

Doe een van onze vele workshops

Doe een van de vele uitgebreide workshops die Den Haag Acticity Company aanbiedt voor groepen en bedrijven. Leer Salsa dansen en ontwikkel een gevoel voor muziek met passie. Of als je een lekkerbek bent kan je als groep onze heerlijke workshop om bonbons te maken volgen. Daarnaast zijn er nog vele andere uitjes beschikbaar zoals wijnproeven, bierproeven, een kookworkshop, Djembé percussie workshop en meer.

http://www.denhaag.activitycompany.nl/