De 10 Ambachten
Recreation / Food

Grand café Bij Welling Duiven geopend

In het Gelderse Duiven vlak onder Arnhem is een nieuw Grand café Bij Welling Duiven geopend. Dit smaakvolle restaurant in Duiven is een mooie plek in het centrum waar veel winkels en andere horeca gelenheden zijn te vinden. Omdat het centrum onlangs compleet is vernieuwd en een aantal mooie nieuwe panden zijn gebouwd is er meer te beleven in het centrum van Duiven. Grand café en restaurant Bij Welling Duiven heeft een groot terras buiten met ook een zeer sfeervol restaurant binnen. Met een culinaire keuken kunt u hier heerlijk genieten van de heerlijkste gerechten.

VIP ruimte voor feesten

Wanneer u een feest wilt geven bent u Bij Welling aan het juiste adres. Met een speciale VIP ruimte die tot 100 personen plaats biedt is het een mooie plek om een feest te geven. Of u nu een verjaardag, bruiloft, jubileum of ander feest wilt geven de VIP ruimte is de ideale plek in Duiven. Door de uitstekende keuken als ook de ervaring van Welling Duiven bij het organiseren van een feest is er veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden van een DJ of een band. Er is een podium en er zijn uitstekende beeld en geluid faciliteiten. Wanneer u alleen wilt borrelen is dit ook geen probleem.

Zakelijke mogelijkheden of bedrijfsfeest

Veel bedrijven in de regio maken al gebruik van de VIP ruimte met vaak een speciaal arrangement. Wilt u een bedrijfspresentatie geven is dat geen enkel probleem met de uitstekende presentatiemogelijkheden. Ook is er de mogelijkheid om je mobiele telefoon of laptop te gebruiken en op te laden. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren dan kan dit ook bij Welling in Duiven. Naast voldoende parkeergelegenheid in het centrum zijn er uitstekende faciliteiten voor een feest op maat. Laat je begeleiden door het team van specialisten die veel ervaring hebben met het geven van een geschikt bedrijfsfeest.