De 10 Ambachten
Recreation / Food

Eastern Plaza: het Aziatische live cooking restaurant van Elst

 

Eastern Plaza is uitgeroepen tot het leukste restaurant van Nederland 2014-2015. Dat is iets waar zij natuurlijk apetrots op zijn. En dat hebben ze ook verdiend. Het restaurant kenmerkt zich door het lekkere eten maar ook zeker door de ambiance die er hangt. De kleinste gasten kunnen met korting onbeperkt eten en zich vermaken in de KidsPlaza. Zij kunnen daar koekjes bakken, een filmpje kijken of andere activiteiten allemaal in oosterse stijl. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties van Eastern Plaza? Volg Eastern Plaza op de social media.

Het assortiment van Eastern Plaza in Elst

Wanneer u met uw familie of vrienden wilt genieten van veel en lekker eten, dan bent u bij Eastern Plaza in Elst aan het juiste adres. Het begint allemaal bij het voorgerecht. Eastern Plaza biedt een grote diversiteit aan voorgerechten. Zowel warme als koude gerechten sieren het buffet en zullen uw smaakpupillen verwennen.

Vervolgens gaat u door naar het hoofdgerecht. Of beter gezegd de hoofdgerechten. U heeft hier veel keuze uit allerlei smaakvolle gerechten. Sushi is bijvoorbeeld tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons culinaire leventje. Daarom kunt u kiezen uit het ruime aanbod aan sushi. Dit kunt u ook afhalen. Even geen zin in sushi? Niet getreurd, het warme buffet van Eastern Plaza is ook bijzonder.

Van, misschien wel de bekendste klassieker, babi pangang tot heerlijke malse kipfilet in een lichtpittige saus met knoflook en cashewnoten. En natuurlijk nog veel meer. Wat het zo bijzonder maakt, naast natuurlijk de smaak, is de live cooking en wok. U kunt zelf een combinatie maken van gerechten, een sausje kiezen en vervolgens doet een chef dit voor u wokken of grillen op een Teppan Yaki plaat.

Zin om lekker uiteten te gaan in een wokrestaurant in Elst? Reserveer dan snel.