De 10 Ambachten
Bedrijven

Het google zoekprogramma en SEO Haarlem

Google-zoekprogramma
Dit is een apart instrument. Het helpt u het volgende te begrijpen:

Hoe vaak u verschijnt in zoekopdrachten
Welke trefwoorden zorgen ervoor dat u in zoekopdrachten verschijnt
Welk % van de zoekopdrachten een klik verdienen
Hoeveel websites zijn er gelinkt naar de jouwe?
Verken zowel Google Analytics als Search Console. U vindt nieuwe en betere manieren om te begrijpen hoe mensen omgaan met uw website.

Bing Webmaster
Dit is Bing’s versie van Google Search Console. Het is geen must. Maar het kan nuttig zijn om te zien hoe mensen met elkaar omgaan via Bing zoekmachine bij het doen van kleine bedrijven SEO.

Social Media Analytics
Tot slot is het belangrijk om te begrijpen hoe mensen met u omgaan op sociale media. Wanneer u deze SEO-strategieën voor kleine bedrijven begint toe te passen, ziet u deze cijfers verbeteren.

Ontwikkelen van een Responsive Web Design
Kleine zakelijke SEO begint met een responsieve webdesign. Zonder dat, zullen alle inspanningen die u zich getroost weinig tot geen invloed hebben op uw verkeer.

Zoekmachines zoals Google besteden aandacht aan hoe bezoekers omgaan met uw site. Een sterke gebruikerservaring is een belangrijk onderdeel van kleine bedrijven SEO.

Als mensen binnen enkele seconden klikken, zal Google uw zichtbaarheid in zoekopdrachten verminderen. Dat vermindert het verkeer.

Een responsieve webdesign omvat 4 belangrijke componenten.

Functionaliteit
In de woorden van de medeoprichter van Apple, Steve Jobs: “Design is niet alleen wat het lijkt en voelt. Design is hoe het werkt”. De website moet goed doen wat hij wil doen. Als hij iets niet goed kan, moet hij iets anders doen.

De gebruikerservaring opofferen om trendy of trendy te zijn is geen goed webdesign.

Navigatie
Hoe navigeert iemand door uw site? Is de navigatie intuïtief? Geeft u ze te veel keuzes? Hoe eenvoudiger uw navigatie kan beter zijn.

Snelheid
Kissmetrics Research Firm onderzocht de impact van de snelheid van de site op e-commerce sites. Ze vonden dat een vertraging van 1 seconde de conversies met 7% kan verminderen. Dus een vertraging van 2 seconden kan de conversies met 14% verminderen. Als uw pagina met 4-5 seconden wordt geladen, is dat een aanzienlijk omzetverlies.

U kunt Google PageSpeed Test gaan gebruiken om uw website te controleren. Het zal suggesties doen voor het versnellen van uw site.

SEO voor kleine bedrijven

Laten we eens kijken naar een aantal dingen die je nu kunt doen om je website te versnellen.

Optimaliseer uw afbeeldingen. Afbeeldingen die aanzienlijk groter zijn dan de grootte van de site vergen meer tijd om te laden. Gebruik de hulpmiddelen in een programma voor het bekijken van afbeeldingen om hun grootte te verkleinen.

Maak een kleine aanpassing in de programmering om alle tekst voor afbeeldingen te laden. Op deze manier kunnen mensen beginnen met lezen als het een paar seconden duurt voordat de beelden zijn ingehaald.

Vermijd overmatige omleidingen. Redirects dienen een doel van het omleiden van iemand die op een pagina klikt die verplaatst is. Maar gebruik ze spaarzaam en slim.

Volgzame advertenties
Google heeft een paar jaar geleden de advertenties die van invloed zijn op de mobiele gebruikerservaring hard aangepakt. Ze hebben onlangs aangekondigd dat ze dit uitbreiden naar desktops.

Het noemt de opdringerige interstituele advertentie straf, het straft websites die advertenties hebben die opduiken en het hele scherm overnemen.

Om veilig te zijn, zorg ervoor dat advertenties geen overweldigende inhoud hebben, moeilijk af te sluiten zijn of op een andere manier de ervaring verstoren.

Hier zijn enkele voorbeelden die Google heeft gegeven om aan te tonen hoe een opdringerige advertentie er op een smartphone uitziet. Merk op dat ze het grootste deel van het scherm in beslag nemen. De kleine kan er in één oogopslag goed uitzien. Maar let op het grijze gebied eromheen. Het maakt het moeilijk om er omheen te klikken.

klein bedrijf SEO

“Aantrekkelijke” URL’s genereren
Een URL is een ander woord voor het adres van uw webpagina (bijv. example.com/pricing).

Veel moderne contentmanagementsystemen, zoals WordPress of Wix, maken standaard URL’s op basis van pagina- en blogtitels. Deze kunnen lang zijn en kunnen zelfs onzin karakters bevatten.

Bij het maken van een nieuwe pagina, maakt u een korte beschrijvende URL aan met maximaal twee tot drie woorden. Druk niet op publiceer voordat u de pagina hebt gewijzigd.

Wees visueel aantrekkelijk
Uw website zou visueel aantrekkelijk moeten zijn. Voeg scherpe en relevante afbeeldingen met een hoge resolutie en goed georganiseerde tekst toe. Als de pagina een puinhoop lijkt, zullen bezoekers snel vertrekken.

Dat is het tegenovergestelde van kleine bedrijven SEO.

En hier is een beetje trivia: Wist u dat 65% van de mensen daadwerkelijk visuele leerlingen zijn? Het komt doordat beelden sneller door het menselijk brein worden opgenomen. Dus, het opnemen van infographics in uw inhoud is aanbevolen voor SEO. Het kan zelfs het verkeer op uw website verhogen tot bijna 193%. Zorg ervoor dat u zich niet alleen richt op het visuele element, maar ook op het info-gedeelte.

Duidelijkheid over uw doelpubliek
SEO gaat niet alleen over het krijgen van meer verkeer. Het gaat erom het juiste verkeer aan te trekken. Als je strategieën toepast die de verkeerde mensen binnenhalen, heb je een lage conversie ratio. Mensen zullen uw website ontvluchten.

Creëer klantpersoonlijkheden, zodat het altijd duidelijk is voor wie u uw website maakt.

Kies de juiste trefwoorden

Zodra u duidelijk bent wie uw doelgroep is, kunt u beginnen met het doen van trefwoordenonderzoek.

Het is erg belangrijk om hier een veelvoorkomend misverstand te vermelden.

https://ralfvanveen.com/seo-haarlem/