De 10 Ambachten
Recreation / Food

Kom van uw vermoeide uitstraling af

Het hangen van de oogleden is vaak storend, men komt hier dan ook niet heel gemakkelijk vanaf. Als goed slapen en uitrusten geen zin meer heeft is het wellicht een goed idee om er over na te denken om deze operatief te laten bijstellen. De bovenoogleden worden dan verlost van de overtollige huid, waardoor deze niet meer zwaar zullen aanvoelen. Het is ook mogelijk om de onderkant van de ogen aan te pakken, in de volksmond de wallen, de zwarte kringen over de ogen, deze kunnen op een vergelijkbare manier verminderd worden. Waardoor u er minder moe uit komt te zien en het leven u weer toe lacht.

 De ingrepen zijn best heftig voor de persoon die deze laat uitvoeren. Omdat de operatie rond de ogen gebeurd is het dus extra belangrijk dat deze dan ook succesvol wordt afgerond. Vaak is dan ook het geval, dat de arts de operatie meestal vaker heeft uitgevoerd, waardoor hij of zij u kunt vertellen hoe deze precies in elkaar zit. Zo wordt u gerust gesteld en weet u zeker dat de operatie u zal helpen. Na de operatie komt er een periode van herstel. Een bovenooglidcorrectie herstel periode is niet heel lang maar dient wel serieus genomen te worden zodat de kans op infecties nihil wordt. Want een infectie bij de ogen is geen pretje. Daarom is het goed als u bent voorbereid bent voor wat er komen gaat.

 De arts zal u dan ook informeren en vertellen wat u wel en niet kunt doen. Zo krijgt u de beste hulp en wordt de ingreep een succes. Het leven wordt daardoor leuker omdat gevoel van de hangende ogen weg is. De artsen voeren ook andere operaties zowel medisch als cosmetisch, de ooglidcorrectie is een medische ingreep en borstvergroten is een cosmetische en plastische ingreep.

http://faceland.nl/