De 10 Ambachten
Image default
Bedrijven

Vlag voor particulieren en bedrijven

Een vlag is in veel verschillende manier voor te stellen. Bij vlag Enschede is dit ook op elke mogelijk manier te veroorloven. Als bedrijf kan je hier aanbellen om een vlag te laten maken al dan niet ontwerpen voor je bedrijf. Dit kan gaan voor een vlag op een paal of om aan de stok te maken. Ook als particulier kan je hier terecht. Is je zoon of dochter geslaagd of doet hij of zij mee aan een wedstrijd? Ook dan is het leuk om een mooie en persoonlijke vlag te hebben. Het kan in grote en kleine oplages. Dit kan via een factuur doormiddel van een offerte maar ook een makkelijke bankoverschrijving zonder gedoe en moeilijkheden.

Groot en klein

Vlaggen zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Je kent het misschien vast wel van een sport. Die standaard vaantjes met een leuke tekst erop en een bijpassend plaatje. Van die soort vlaggetjes gaat het met heel veel verschillende maten door tot een vlag van meters lang en breed. Ook hierin zijn weer variaties op het gebied van stof, dikte en gewicht. Is het een vlag voor binnen of buiten en blijft dit zo. Sommige stoffen zijn ervoor gemaakt om 24 uur per dag buiten te hangen en de andere verkleurt dan sneller of gaat sneller kapot. Hier word allemaal rekening mee gehouden en er word gezorgd dat je precies de juiste maat en stof krijgt voor je vlag.

Tekst of foto’s

Wil je een eigen foto erop? Is er iemand 50 jaar geworden of word er iemand aangemoedigd? Met de juiste aanlevering van bestanden is alles mogelijk. Van grote lange teksten tot een prachtige portretfoto. Alle aangeleverde bestanden worden gecontroleerd op scherpte en kwaliteit zodat ook na het drukken van de vlag alles nog goed zichtbaar is. Dit zou natuurlijk zonde zijn na een uitgave als het niet goed zichtbaar is. Daarom word alles professioneel nagetrokken zodat er geen teleurstelling is. Met de nodige overleg en kennis van de experts zijn de gekste dingen mogelijk. U kunt het zo gek niet bedenken of het kan allemaal worden gedaan door vlag Enschede.